top of page
IMG_7082.JPG, poledance, polefitness, polestudio, pole dance, poledancetønsberg,

NYBEGYNNERKURS

Bli med på et nybegynnerkurs og opplev fordelen av pole eller aerial fitness som en treningsform. Alle våre kurs strekker seg over 6 uker, hvor du vil få den samme instruktøren gjennom hele kurset og bli godt kjent med både instruktøren og de andre elevene på kurset. Hver time inneholder oppvarming, teknikk og uttøying. Du vil få en grundig innføring i ulike grep, posisjoner, triks, spinns og danse-elementer. Vi vil jobbe med overganger og flyt mellom bevegelser slik at vi kan sette sammen øvelsene til lengre sekvenser. 

 

Vi tilpasser undervisningen så den passer for deg, uavhengig av treningsbakgrunn, form eller alder. Du trenger ikke å være sterk eller fleksibel for å bli med på et nybegynnerkurs, men vi kan love deg at du blir det det! Nybegynnerkursene passer for alle aldere, kjønn og fasong. Vi har egne pole kurs for barn, tenåringer og menn hvor vi tilrettelegger det lille ekstra. 

     Varighet: 6 uker

     Tid: 70 min

     Pris: 1699 kr

Veien videre:

Når du har fullført et nybegynner kurs, kan du bevege deg over til nivå 2 som er begynner nivå. Vi har ikke kurs på Nivå 2, men disse klassene er satt opp som drop-in timer hvor du kan booke klasser enten som enkelttimer, klippekort eller med medlemskap.

  • Etter et nybegynnerkurs i Pole Dance kan du bli med på Pole 2 begynner nivå, Spinning Pole, Pole Flow, Pole Exotic, Stretching, Hatha Yoga, Chair Dance og Aerial Yoga (dagtid) og Aerial Yoga 2 dersom du er komfortabel med basic invert.

  • Etter et nybegynnerkurs i Aerial Hoop, kan du delta på Hoop 2, Stretching, Hatha Yoga, Chair Dance og Aerial Yoga dagtid.og Aerial Yoga 2 dersom du er komfortabel med basic invert.

  • Etter et nybegynnerkurs Aerial Tissue, kan du delta på Tissue 2, Stretching, Hatha Yoga, Chair Dance og Aerial Yoga (dagtid) og Aerial Yoga 2 dersom du er komfortabel med basic invert.

  • Etter et nybegynnerkurs Aerial Yoga, kan du delta på Aerial Yoga 2, Stretching, Hatha Yoga, Chair Dance og Aerial Yoga dagtid.

*Vi gjør oppmerksom på at påmelding er bindende, og betaling gjøres ved registrering. Kjøp refunderes ikke. 

Tilbud for deg som deltar på kurs, så vil du motta 2 gratis drop in timer som du kan bruke på å teste noen av de andre timene, mer info om dette kommer fra uke 2 i kursperioden.

bottom of page