top of page

Velkommen til Tønsberg Pole & Aerial

Vi tilbyr den perfekte aktiviteten for deres utdrikningslag i Tønsberg. Pole dance passer også godt til bursdager, jentekvelder, teambuilding eller kick off. Når dere ankommer våre freshe loklaer sentralt i Tønsberg, vil våre flinke og engasjerete instruktører sørge for at vi sammen skaper et minne for livet!

Opplev en dag dere sent vil glemme. Pole dance er en veldig populær aktivitet for utdrikninglag, og dette med god grunn. Her henger latteren løst, mens dere prøver dere på bevegelser dere aldri trodde dere skulle gjøre rundt en dansestang.

Velg Aktivitet

Hos oss vil dere få en uforglemmelig time uansett arrangement eller aktivitet. Våre aktiviteter passer perfekt for alle arrangement som utdrikningslag, bursdagsfeiring, jentekveld, team-building og julebord. Vi tilbyr også Aerial Yoga, Aerial Hoop eller Aerial Tissue i tillegg til våre mest populære aktiviteter som Pole Dance og Chair Dance.

Pole Dance

 

I tilegg til at Pole Dance er en treningsform, er dette også en dans med stanga som din dansepartner. Disse timene blir lagt opp slik at hele gruppa vil bli utfordret, latteren sitter løst og med muligheten for noen morsomme bilder og video mot slutten av timen.

Dere vil lære noen triks, spinns og danseelementer og til slutt har dere en imponerende rutine å vise fram. Med dempet belysning, passende musikk og en utfordrende kostyme fra vårt kostymelager setter dette stemningen for resten av kvelden.

Har dere litt dårlig tid eller ønsker at kun bruden/brudgommen skal lære seg noen triks på stangen?

Vi tilbyr også ekspress kurs for bruden/brudgommen.

utdrikninslag i studio
chair dance utført i studio

Chair Dance 

Bli med en av våre dyktige instruktører på en fantastisk morsom time med Chair Dance.

Her beveger vi på oss på en sensuell og forførende måte, og man lærer hvor mye morsom dans man kan gjøre med en stol som hjelpemiddel.

 

Timen bygger opp til en koreografi man kan vise frem for brudgommen eller en morsom video mot slutten av timen med valgfri kostyme fra vårt kostymelager. Med dempet belysning og passende musikk, kan ikke dette bli noe annet enn en fantastisk start på en minnerik dag.

Antall personer:                       Varighet:                    Pris:

2-6 pers.                                            60 min.                     2000 kr

7-12 pers.                                           60 min                      3000 kr

13-21 pers.                                         75 min.                      4000 kr

For grupper på over 21 personer, ta kontakt for tilpasset program.

Event express 


Har dere begrenset med tid denne dagen, er det mulig å booke vår express pakke, som kun varer i 25 min. Med express pakken, er det kun Bruden/Brudgommen/2 personer som får privat undersining, på slutten kommer resten av gruppen inn for å se de to fremføre den innlærte rutinen.

25 min Expresss – 1900 kr

Betalingsvilkår

Booking er bindene, og betaling skjer på forhånd. En ikke refundebar forhåndsbetaling på 500 kr, skjer ved booking. Resterende beløp belastes 14 dager før utdrikningslaget. Avbestilling må skje minimum 48 timer før, for å unngå full betaling.

bottom of page