top of page
IMG_7085.JPG, poledance, polefitness, pole dance, polestudio, Tønsberg pole dance

STUDIO BLIR TIL

Tønsberg Pole & Aerial er et anerkjent studio som holder til i Slottsfjellshuset midt i hjerte av Tønsberg sentrum. Studio rommer 2 saler med 16 stenger, 8 tissue og 8 aerial hoop til sammen, en resepsjon med en liten shop og garderobe for våre elever. Studio ble etablert april 2017, som en underavdeling til Sometimes Aerial & Pole Fitness, Norges eldste og største pole & aerial studio. 

August 2021 ble vi et selvstendig studio og sammen med vårt søster studio Sandefjord Pole & Aerial jobber vi kontinuerlig med å opprettholde god kompetanse blant våre instruktører og sammen spre vår entusiasme for Pole & Aerial Fitness og alle helsefordeler denne treningsformen har å tilby.

Alle våre instruktører er sertifiserte Aerial Fitness instruktører og vi gjennomfører jevnlige faglige oppdateringer og førstehjelpskurs for å sørge for den beste og sikreste undervisningen som mulig.

Vi tilbyr kurs på nybegynner nivå, og medlemskap eller klippekort for trening på Pole 2-4 nivå. Vi tilbyr også utdrikninsglag, teambuilding, vennekvelder for enhver anledning.

Vi håper du lar deg inspirere og vil trives på timer hos oss.

Om

VISJON

Høy faglig kompetanse, riktig teknikk og god oppfølging er noe vi vektlegger høyt som et Pole & Aerial Fitness Studio.

For oss er det viktig at du som elev føler deg trygg og ivaretatt. Vi jobber kontinuerlig for å opprettholde det gode miljøet vi har i studio, da dette gjør studio til et positivt sted å være for videre utvikling innen pole & aerial fitness.

Møt Teamet

Møt TEAMET

Camilla

Eier, daglig leder, instruktør 

Camilla er eier og daglig leder av Tønsberg og Sandefjord Pole & Aerial. Hun har undervist pole siden 2017 og er sertifisert fra It´s Pole art, X-pert Level 1-2 og i Flexy Flow. Hun underviser i nivå 3-4, Triks klinikk, Pole Flow og Pole Exotic. Hun har bachelor i Idrettsvitenskap, NIH og har en lang erfaring fra treningsbransjen. Endelig er dansen tilbake i livet igjen, og hun elsker å få dele sin lidenskap for Pole Dance gjennom å instruere.

Tønsberg og Sandefjord

IMG_5796.jpg, Pole Dance, Pole Sport, Pole Fitness
Kine

Instruktør

Kine har trent pole hos oss siden 2017, og startet som instruktør i 2021. Kine er X-pert Level 1 & 2 og Aerial Hoop Level 1 & 2 sertifisert og underviser nå i Pole 2-3 nivå, Pole Flow, Pole Exotic og Aerial Hoop 1-2. Kine trener pole fordi hun syns det er en gøyal treningsform som utfordrer.

Tønsberg og Sandefjord

Poledance, tønsbergpole.jpg
katrine

Instruktør

Tønsberg 

Katrine begynte å trene pole i 2017 og har jobbet hos oss i resepsjonen siden 2019. Hun tok sin X-pert Level 1-2 sertifisering i 2022 og instruerer nå i Pole Nybegynner kurs og Aerial Yoga. Grunnen til at Katrine elsker pole er fordi det er gøy og utfordrende på samme tid, en fantastisk god styrke trening samtidig som hun digger miljøet og de mange ulike stilene man kan utfolde seg i.

Tønsberg og Sandefjord

IMG_0795-Edit.jpg
camilla

Eier, daglig leder, instruktør

Camilla er eier og daglig leder av Tønsberg og Sandefjord Pole & Aerial. Hun har undervist pole siden 2017 og er sertifisert fra It´s Pole art, X-pert Level 1-2, Level 3-4, Aerial Hammock og Flexy Flow. Hun underviser nivå 1-4, Spinning Pole, Pole Exotic, Aerial Yoga og Stretching. Hun har bachelor i Idrettsvitenskap, NIH og har lang erfaring fra treningsbransjen. Endelig er dansen tilbake i livet igjen, og hun elsker å få dele sin lidenskap for Pole og Aerial Fitness gjennom å instruere.

Tønsberg & Sandefjord

Aerial Yoga, Aerial Hammock, .JPG
Elchin

Instruktør

Tønsberg og Sandefjord

Elchin har 20 års erfaring innen Yoga og tok sin Yoga sertifisering i 2020 og Swing Yoga i 2022 og har for det meste undervist i Hatha-, Yin- og Aerial yogaklasser siden den gang. Hun er svært lidenskapelig og dedikert yogainstruktør. Hun føler seg forpliktet til å gi detaljerte instruksjoner som støtter hver enkelt elev og elsker å kombinere psykologi- og hypnoterapi-ferdighetene sine med yoga for å gi klasser som bidrar til å roe ned nervesystemet, redusere stress og smerte, og økt mental helse

Pole Dance, Spinning Pole.JPG
Terese

Instruktør

Terese startet med pole januar 2021 og er X-pert Level 1-2 sertifisert og instruerer i Pole 1 og Spinning Pole. Hun har tidligere drevet med CrossFit, løping og olympisk vektløftning, men pole dance er den første treningsformen hun virkelig elsker. Det gav hun treningsgleden, selvfølelsen og livsgleden tilbake og studio har blitt hennes andre hjem. Hun er opptatt av at alle skal føle seg komfortable i sin egen kropp, kjenne bevegelses glede og å heie hverandre frem når man mestrer noe nytt.

Tønsberg 

Tønsberg og Sandefjord

Poledance, polefitness, trening, poletricks.JPG
Elin

Instruktør

Elin begynte å trene pole januar 2020 og ble raskt en del av teamet. Hun er X-pert Level 1-2 og 3-4 sertifisert og underviser i Pole 2-3, Kids Pole & Aerial, Aerial Yoga og Stretching. Hun er utdannet fysioterapeut, medisinsk yoga instruktør og studert fitness på NIH. Elin har alltid et smil på lur og latteren sitter løst. Det hun digger ved Pole & Aerial Fitness er at det er gøy og en treningsform som gir mestringsfølelse som er vanskelig å oppleve i voksen alder. Man blir aldri ferdig utlært og det er alltid noe nytt å lære seg.

Tønsberg & Sandefjord

Tønsberg og Sandefjord

IMG_3192.JPG
Melissa

Instruktør

Melissa startet med pole i 2018 og la raskt sin elsk på denne sporten. Hun er X-pert Level 1-2 sertifisert og underviser i Pole 1-3, Spinning Pole, Pole Flow og Exotic. Melissa har danset klassisk ballett siden hun var 3 år, tatt flere eksamener ved The Royal Academy of Dancing, har vært innom de fleste danse sjangere og jobbet som koreograf. Hun gikk musikk, dans og drama på videregående og har drevet med sang og teater i over 15 år.

Tønsberg

Tønsberg og Sandefjord

Aerial Silks, Aerial Tissue, .heic
CECILIE

Instruktør

Cecilie begynte med pole dance i 2017 og startet som instruktør høsten 2022. Cecilie er X-pert Level 1-2 og Aerial Tissue level 1-2 sertifisert. Hun instruerer i Tissue, Pole 1, Pole Exotic og Kids kurs. Cecilie er utdannet barnehagelærer og jobber som pedagogisk leder ved siden av studio. Grunnen til Cecilie elsker pole og aerial fitness er fordi det er en spennende, effektiv og gøy måte å trene på. Pole-miljøet er utrolig positivt og det er gøy å se både sin egen, men også andre sin progresjon mens man går.

Tønsberg

Anette

Instruktør, resepsjonist

Anette begynte å trene pole i 2017 og startet med å jobbe i resepsjonen, før hun begynte som instruktør i 2018.

Hun er X-pert Level 1-2 og X-pert Flexy Flow sertifisert. Anette jobber administrativt i studioet og er å finne som vikar på ulike klasser. Grunnen til at Anette elsker pole er fordi det er god trening for hele kroppen, man får trent koordinasjon, balanse, økt fleksibilitet og man lærer å danse.

Tønsberg

bottom of page