IMG_7085.JPG, poledance, polefitness, pole dance, polestudio, Tønsberg pole dance

STUDIO BLIR TIL

Tønsberg Pole & Aerial er et anerkjent studio som holder til i Slottsfjellshuset midt i hjerte av Tønsberg sentrum. Studio rommer 2 saler med 16 stenger, 8 tissue og 8 aerial hoop til sammen, en resepsjon med en liten shop og garderobe for våre elever. Studio ble etablert april 2017, som en underavdeling til Sometimes Aerial & Pole Fitness, Norges eldste og største pole & aerial studio. 

August 2021 ble vi et selvstendig studio og sammen med vårt søster studio Sandefjord Pole & Aerial jobber vi kontinuerlig med å opprettholde god kompetanse blant våre instruktører og sammen spre vår entusiasme for Pole & Aerial Fitness og alle helsefordeler denne treningsformen har å tilby.

Alle våre instruktører er sertifiserte Aerial Fitness instruktører og vi gjennomfører jevnlige faglige oppdateringer og førstehjelpskurs for å sørge for den beste og sikreste undervisningen som mulig.

Vi tilbyr kurs på nybegynner nivå, og medlemskap eller klippekort for trening på Pole 2-4 nivå. Vi tilbyr også utdrikninsglag, teambuilding, vennekvelder for enhver anledning.

Vi håper du lar deg inspirere og vil trives på timer hos oss.

 

VISJON

Høy faglig kompetanse, riktig teknikk og god oppfølging er noe vi vektlegger høyt som et Pole & Aerial Fitness Studio.

For oss er det viktig at du som elev føler deg trygg og ivaretatt. Vi jobber kontinuerlig for å opprettholde det gode miljøet vi har i studio, da dette gjør studio til et positivt sted å være for videre utvikling innen pole & aerial fitness.

 

Møt TEAMET

IMG_0795-Edit.jpg
Camilla

Eier, daglig leder, instruktør 

Camilla er eier og daglig leder av Tønsberg og Sandefjord Pole & Aerial. Hun har undervist pole siden 2017 og er sertifisert fra It´s Pole art, X-pert Level 1-2 og i Flexy Flow. Hun underviser i nivå 3-4, Triks klinikk, Pole Flow og Pole Exotic. Hun har bachelor i Idrettsvitenskap, NIH og har en lang erfaring fra treningsbransjen. Endelig er dansen tilbake i livet igjen, og hun elsker å få dele sin lidenskap for Pole Dance gjennom å instruere.

Tønsberg og Sandefjord

IMG_5796.jpg, Pole Dance, Pole Sport, Pole Fitness
Kine

Instruktør

Kine har trent pole hos oss siden 2017, og startet som instruktør i 2021. Kine er X-pert Level 1 & 2 og Aerial Hoop Level 1 & 2 sertifisert og underviser nå i Pole 2-3 nivå, Pole Flow, Pole Exotic og Aerial Hoop 1-2. Kine trener pole fordi hun syns det er en gøyal treningsform som utfordrer.

Tønsberg og Sandefjord

IMG_5205_edited.jpg
AnnA

Instruktør

Tønsberg 

Anna

ab4e1208-d99e-48d0-acab-8d26832edec7 2.j
Elin

Instruktør

Elin begynte med pole januar 2020 og ble raskt en del av teamet. Hun er X-pert Pole Level 1-2 og 3-4 sertifisert og underviser i Pole 1-3, Pole Flow, Aerial Yoga og Stretching. Hun er utdannet fysioterapeut, medisinsk yoga instruktør og studert fitness på Norges Idrettshøgskole. Elin har alltid et smil på lur og latteren sitter løst.

Tønsberg og Sandefjord

Hatha Yoga, Yoga, Yogaklasse, Yogaclass, Hathayoga.jpg
Elchin

Instruktør

Tønsberg og Sandefjord

Elchin

Tønsberg og Sandefjord

IMG_3192.JPG
Melissa

Instruktør

Melissa startet med pole i 2018 og la raskt sin elsk på denne sporten. Hun er X-pert Level 1-2 sertifisert og underviser i Pole 1-3, Spinning Pole, Pole Flow og Exotic. Melissa har danset klassisk ballett siden hun var 3 år, tatt flere eksamener ved The Royal Academy of Dancing, har vært innom de fleste danse sjangere og jobbet som koreograf. Hun gikk musikk, dans og drama på videregående og har drevet med sang og teater i over 15 år.

Tønsberg

fullsizeoutput_f6e.jpeg
Cecilie

Instruktør

Cecilie begynte å trene pole i 2017 og har jobbet som instruktør siden 2019. Hun er X-pert Level 1-2 sertifisert og underviser i Pole 2 & 3, Spinning Pole og Stretching. Cecilie har sin tekniske bakgrunn fra mange år som aktiv turner og turn-instruktør. Gjennom denne treningen har hun utviklet en stor glede for, og bevissthet rundt kroppsbeherskelse, fleksibilitet og styrke, noe som gjør pole dance til den perfekte treningen.

Tønsberg 

Tønsberg og Sandefjord

ragnhild-11.jpg, Tønsberg, Pole Dance, Pole Fitness, Unity Studios, Trening, Fitness
Raghild

Instruktør

Ragnhild begynte å trene pole i 2012 og startet som instruktør i 2013.

Hun er X-pert Level 1-4 sertifisert og underviser nå i Pole 1-2 og Pole Flow. Ragnhild har drevet med turn og dans siden hun var 10 år, hun gikk danselinja på videregående, har tatt grunnfag i idrett samt et år på Bårdarakademiet. Hun er utdannet fysioterapeut og tar med seg sin kunnskap inn i undervisningen.

Tønsberg

Pole Sport, Tønsberg Pole & Aerial, Pole Dance, Pole Fitness
Anette

Instruktør, resepsjonist

Anette begynte å trene pole i 2017 og startet med å jobbe i resepsjonen, før hun begynte som instruktør i 2018.

Hun er X-pert Level 1-2 og X-pert Flexy Flow sertifisert. Anette jobber administrativt i studioet og er å finne som vikar på ulike klasser. Grunnen til at Anette elsker pole er fordi det er god trening for hele kroppen, man får trent koordinasjon, balanse, økt fleksibilitet og man lærer å danse.

Tønsberg