top of page
En full klasse som utfører pole dance

STUDIO BLIR TIL

Studio ble etablert i Tønsberg april 2017 og holdt tidligere til på Slottsfjellshuset under navnet Sometimes Tønsberg. Som en nyetablert bedrift har vi vært gjennom noen tøffe år med pandemi og en krevende tid, noe som gjør oss ekstra stolte av det studio vi har i dag.

August 2021 bytter vi navn og eier, og Camilla Gabrielli trer inn som ny eier for vår avdeling i Tønsberg og Sandefjord. Studio blir drevet av engasjerte og dedikerte instruktører, som brenner for en unik treninsgform som er kommet for å bli. Dette er en treningsform litt utenom det vanlige, og selvdisiplin og dedikasjon er blant nøkkelordene, men også inkluderende, morsomt og effektivt.

For oss handler dette om så mye mer enn trening, men et sted for nye vennskap, tillit og støtte. Dette handler mer om hva kroppen er i stand til å få til, med gode støttespillere ved din side. Aktivitet er ofte gøyest sammen, og sammen får vi et fantastisk sted å være.

Velkommen til alle som har lyst til å teste en helt ny treninsgform, eller til deg som ønsker å fortsette med pole eller aerial i Tønsberg by.

Om

VISJON

For oss er det viktig at du som elev føler deg trygg og ivaretatt. Vi jobber kontinuerlig for å opprettholde det gode miljøet vi har i studio, da dette gjør studio til et positivt sted å være for videre utvikling innen pole & aerial fitness. Grundig opplæring, teknikk og god oppfølging er noe vi vektlegger høyt som et Pole & Aerial Fitness Studio.

Møt Teamet

Møt TEAMET

Camilla

Eier, daglig leder, instruktør 

Camilla er eier og daglig leder av Tønsberg og Sandefjord Pole & Aerial. Hun har undervist pole siden 2017 og er sertifisert fra It´s Pole art, X-pert Level 1-2 og i Flexy Flow. Hun underviser i nivå 3-4, Triks klinikk, Pole Flow og Pole Exotic. Hun har bachelor i Idrettsvitenskap, NIH og har en lang erfaring fra treningsbransjen. Endelig er dansen tilbake i livet igjen, og hun elsker å få dele sin lidenskap for Pole Dance gjennom å instruere.

Tønsberg og Sandefjord

poledance utført i naturen
Kine

Instruktør

Kine har trent pole hos oss siden 2017, og startet som instruktør i 2021. Kine er X-pert Level 1 & 2 og Aerial Hoop Level 1 & 2 sertifisert og underviser nå i Pole 2-3 nivå, Pole Flow, Pole Exotic og Aerial Hoop 1-2. Kine trener pole fordi hun syns det er en gøyal treningsform som utfordrer.

Tønsberg og Sandefjord

polesit i stanga
katrine

Instruktør

Tønsberg 

Katrine begynte å trene pole i 2017 og har jobbet hos oss i resepsjonen siden 2019. Hun tok sin X-pert Level 1-2 sertifisering i 2022 og instruerer nå i Pole Nybegynner kurs og Aerial Yoga. Grunnen til at Katrine elsker pole er fordi det er gøy og utfordrende på samme tid, en fantastisk god styrke trening samtidig som hun digger miljøet og de mange ulike stilene man kan utfolde seg i.

Tønsberg og Sandefjord

poletricks utført i stanga
camilla

Eier, daglig leder, instruktør

Camilla er eier og daglig leder av Tønsberg og Sandefjord Pole & Aerial. Hun har undervist pole siden 2017 og er sertifisert fra It´s Pole art, X-pert Level 1-2, Level 3-4, Aerial Hammock og Flexy Flow. Hun underviser nivå 1-4, Spinning Pole, Pole Exotic, Aerial Yoga og Stretching. Hun har bachelor i Idrettsvitenskap, NIH og har lang erfaring fra treningsbransjen. Endelig er dansen tilbake i livet igjen, og hun elsker å få dele sin lidenskap for Pole og Aerial Fitness gjennom å instruere.

Tønsberg & Sandefjord

poletricks i stanga
Heidi

Instruktør

Tønsberg

Heidi startet med pole i 2018, er X-pert Level 1-2 sertifisert og underviser i Pole 1-2, Pole Fitness, Spinning Pole og Chair Dance. Det som gjør at Heidi elsker pole er at det er en treningsform som utfordrer en både fysisk og psykisk, samtidig som man har det gøy. Kombinasjonen av styrke, teknikk, bevegelighet og koordinasjon gjør at man får trent hele kroppen og sinnet på mange gode, varierende måter.

poledance utført i studio
Terese

Instruktør

Terese startet med pole januar 2021 og er X-pert Level 1-2 sertifisert og instruerer i Pole 1 og Spinning Pole. Hun har tidligere drevet med CrossFit, løping og olympisk vektløftning, men pole dance er den første treningsformen hun virkelig elsker. Det gav hun treningsgleden, selvfølelsen og livsgleden tilbake og studio har blitt hennes andre hjem. Hun er opptatt av at alle skal føle seg komfortable i sin egen kropp, kjenne bevegelses glede og å heie hverandre frem når man mestrer noe nytt.

Tønsberg 

Tønsberg og Sandefjord

pole dance utført i studio
Elin

Instruktør

Elin begynte å trene pole januar 2020 og ble raskt en del av teamet. Hun er X-pert Level 1-2 Level 3-4, og Kids Pole & Aerial sertifisert. Elin underviser i Pole 2-3, Kids Pole & Aerial, Aerial Hammock og Stretching. Hun er utdannet fysioterapeut, medisinsk yoga instruktør og studert fitness på NIH. Elin har alltid et smil på lur og latteren sitter løst. Det hun digger ved Pole & Aerial er at det er gøy og en treningsform som gir mestringsfølelse som er vanskelig å oppleve i voksen alder. Man blir aldri ferdig utlært og det er alltid noe nytt å lære seg.

Tønsberg & Sandefjord

Tønsberg og Sandefjord

poletriks utført i stanga
Melissa

Instruktør

Melissa startet med pole i 2018 og la raskt sin elsk på denne sporten. Hun er X-pert Level 1-2 sertifisert og underviser i Pole 1-3, Spinning Pole, Pole Flow og Exotic. Melissa har danset klassisk ballett siden hun var 3 år, tatt flere eksamener ved The Royal Academy of Dancing, har vært innom de fleste danse sjangere og jobbet som koreograf. Hun gikk musikk, dans og drama på videregående og har drevet med sang og teater i over 15 år.

Tønsberg

Tønsberg og Sandefjord

aerial silks utøver i studio
CECILIE

Instruktør

Cecilie begynte med pole dance i 2017 og startet som instruktør høsten 2022. Cecilie er X-pert Level 1-2 og Aerial Tissue level 1-2 sertifisert. Hun instruerer i Tissue, Pole 1, Pole Exotic og Kids kurs. Cecilie er utdannet barnehagelærer og jobber som pedagogisk leder ved siden av studio. Grunnen til Cecilie elsker pole og aerial fitness er fordi det er en spennende, effektiv og gøy måte å trene på. Pole-miljøet er utrolig positivt og det er gøy å se både sin egen, men også andre sin progresjon mens man går.

Tønsberg

Anette

Instruktør, resepsjonist

Anette begynte å trene pole i 2017 og startet med å jobbe i resepsjonen, før hun begynte som instruktør i 2018.

Hun er X-pert Level 1-2 og X-pert Flexy Flow sertifisert. Anette jobber administrativt i studioet og er å finne som vikar på ulike klasser. Grunnen til at Anette elsker pole er fordi det er god trening for hele kroppen, man får trent koordinasjon, balanse, økt fleksibilitet og man lærer å danse.

Tønsberg

bottom of page